edilkamin pelletkachels en thermokachels
Edilkamin producent van pelletkachels, thermokachels en houtkachels uit Italie.
Edilkamin

Houtkachels & pelletkachels deze behoren tot het gamma bij Edilkamin. Producent uit Italië. Eveneens thermokachels en CV installaties.  Zowel op hout als op pellets.  Edilkamin zorgt voor de technologie van de toekomst.

Het overzicht van pelletkachels wat U hier ziet is eerder beperkt.  Wij verwijzen U naar de rubriek Edilkamin pelletkachels op onze hoofdwebsite

!

U wenst een pelletkachel in werking te zien.   Dan geven we hier een link naar een Nederlander die in Hongerije woont.  Hij heeft zijn pelletkachel op you tube gezet.  Weliswaar het model TREND dewelk in Belgie niet verdeeld wordt.  Hij kocht zijn kachel in Boedapest.  Heeft een dubbelwandige buitenschoorsteen laten plaatsen.  Bij hem zijn temperaturen van -20 ° geen zeldzaamheid.  U kan hem rustig contacteren voor meer info ".  Zijn woonplaats is PECS.

Edilkamin is namelijk geen klein bedrijf.  Er zijn diverse vestigingen in verschillende landen.  Zowel houtkachels als pelletkachels zitten in het aanbod.

Pelletkachels en houtkachels kunnen eveneens geleverd worden als inbouwcassette of als  inbouwkachel.  Maar ook thermokachels om aan te sluiten op sanitaire installaties

Tijdens de opendeurdagen van 30/31 mei 2009 bij invoerder GIRRETZ PIERRE werd een nieuwe inbouwkachel op pellets voorgesteld.  Namelijk de nieuwe Pelletinsert 54 van Edilkamin.
In de loop van 2010 is het glazen voorfront lichtjes aangepast.

Bij de ontwikkeling van deze kachel is men niet over één dag ijs gegegaan.

 

Vanaf november 2010 is de PROMOTIE pelletkachel Edilkamin Seven ook in onze toonzaal te bewonderen.